Upptäck Ecster – mer än ett kreditkort 

I dag finns det gott om kreditkort att välja mellan och nya dyker upp med jämna mellanrum. Ecster är ett relativt nytt alternativ som faktiskt är ett helägt dotterbolag till den svenska storbanken Handelsbanken. Det finns flera fördelar med att ha ett ett så kallat Ecster-kort. Här får du inte bara tillgång till en förbestämd kredit, kortet är laddat med möjligheten att förenkla vardagen. Dessutom samlar du bonuspoäng varje gång du använder det. I dag kan du använda Ecster på över 34 miljoner inköpsställen runt om i världen eftersom det är anslutet till Mastercard. Som om inte det vore nog ingår en kompletterande reseförsäkring.

Ansök om Ecster-kort

Förmåner med Ecster

ecster kreditkortEcsters förmåner slår många andra kreditkort på fingrarna. Dock krävs det att du är minst 18 år och har en stadig inkomst samt att du inte har några betalningsanmärkningar för att du ska kunna ansöka och få kortet. Liksom andra kredikort innebär Ecster att du får hem en faktura månaden därpå där du kan betala hela beloppet på en gång. Alternativt att du skjuter upp din betalning i upp till tre månader. Handlar du för mer än 4000 kronor kan du även dela upp betalningen. Detta gör du genom en ansökan.

  • Ecster tar inte ut någon årsavgift.
  • Du får bonuspoäng på alla dina köp.
  • Vid behov kan du dela upp betalningen.
  • Kortet inkluderar en kompletterande reseförsäkring.

Ecsters kompletterande reseförsäkring fungerar som ett utökat skydd på din hemförsäkring. Då ingår bland annat läkarkostnader och ersättning om ditt bagage är försenat.

Samla bonuspoäng med Ecster

Med detta kreditkort samlar du bonuspoäng som du kan använda fördelaktigt i Ecsters bonusshop. Här finns både produkter och upplevelser som till exempel biobesök, fönstertvättar, husgeråd och mycket mer. Alternativt kan du välja att du vill donera bonuspoäng till bland annat Sjöräddningssällskapet eller Rädda Barnen. 

Logga in och håll koll på allt som har att göra med ditt kredikort. Du kan kontrollera inköp och betalningar genom att enkelt och smidigt logga in med BankID. Här kan du även höja din kreditgräns om du behöver det.

Ecster erbjuder trygga privatlån

ecster handelsbanken Ecster ger dig även möjlighet att låna pengar om du behöver det. Med privatlånet kan du bland annat låna till att köpa en bil eller liknande. Du ansöker om ett lånelöfte via deras hemsida.

Ecsters privatlån är ett lång utan säkerhet på upp till 200 000 kronor. Det krävs att du betalar tillbaka inom tolv månader. När du har ansökt och fått privatlånet godkänt får du pengarna inom tre dagar i samband med att du har signerat och skickat skuldebrevet. Ecster erbjuder lån med säkerhet också. Passa på att läsa mer om såväl det förmånliga kreditkortet som lånen du kan ansöka om med Ecster.