Spelbolaget Betsson lanserar Betsson Mastercard

Ett av Sveriges främsta spelbolag har nu gått ut med att man släpper sitt alldeles egna Mastercard. Det handlar om betting- och casinobolaget Betsson som snart kommer att lansera kortet Betsson Mastercard. Det handlar om ett betalkort helt utan kredit. Kortet kommer däremot vara kopplat direkt till kundens spelkonto hos Betsson. På så sätt kommer man verkligen att kunna erbjuda branschens snabbaste uttag. Kortet kommer dock i begränsad upplaga. Initialt är det enbart 500 kunder som kommer att kunna bli stolta ägare till det exklusiva kortet Betsson Mastercard.

Såhär ansöker du om Betsson Mastercard

Betsson MastercardEftersom kortet initialt släpps i begränsad upplaga så bör du ansöka om ett Betsson Mastercard redan idag om du vill ha chans att få ett. Enligt Betssons hemsida har redan 377 spelare tingat det nya kortet vilket innebär att det bara finns 123 kort kvar att dela ut. För att ha chans att få ett exklusivt Betsson Mastercard behöver du först surfa in på spelbolagets hemsida. Där får du anmäla ditt intresse genom att klicka på knappen “Anmäl ditt intresse”. Därefter får du logga in på ditt spelkonto då det är detta konto som kommer att vara kopplat till själva kortet. Eftersom vi själva inte anmält vårt intresse ännu så kan vi inte gå in på detalj hur själva ansökningsprocessen ser ut.

Däremot vet vi att Betsson genomför vissa säkerhetskontroller på de kunder som ansöker om kortet. Om du klarar en sådan kontroll och din intresseanmälan godkänns så kommer du att få information om detta via mail. I informationen framgår det bland annat hur du ska gå tillväga för att ansöka om kortet. Om du fick avslag på din intresseanmälan så finns det möjlighet att få tillgång till kortet vid senare tillfälle.

Direkta överföringar från ditt spelkonto

Det nya Betsson Mastercard kommer alltså vara direkt kopplat till ditt spelkonto hos spelbolaget. På så sätt får du direkta överföringar från kontot till ditt mastercard. Lyckas du ta hem ett bet eller vinna storkovan i en slott så kan du direkt använda dina vinstpengar genom att handla med kortet. Däremot kommer du inte ha möjlighet att handla på kredit med kortet. Inte heller kommer du att kunna koppla kortet till något annat konto.

Funktionerna för Betsson Mastercard kommer att vara anpassade för att du ska hålla spelandet på en bra nivå. Därtill kommer du att kunna få en översikt över kortet när du är inloggad på ditt spelkonto. Där kommer du bland annat att kunna se saldo och transaktionshistorik. Betsson Mastercard fungerar i alla affärer och onlinebutiker där man accepterar Mastercard som betalmetod. Med andra ord är kortet flexibelt och kan användas till de flesta inköp du gör. Betsson meddelar även att kortet och dess fördelar kommer att utvecklas löpande. Man utlovar bland annat exklusiva möjligheter som ska bli spännande att få hörs mer om!