Sommar för alla i Elgigantens kundklubb 

Nu när juni månad äntligen är här vankas det snart semester och sommarlov. Förhoppningsvis väntar ett par sköna veckor med sol, värme, strandbesök, bad och grillkvällar. Sveriges väder under sommarmånaderna är dock som bekant något lynnigt och det gäller att bunkra upp inför svalare dagar och regn också. Oavsett vad prognosen visar har Elgiganten något för allt och alla smaker och behov. Elgigantens kundklubb är dessutom ett perfekt sätt att ta del av rabatter på utvalda produkter inom flera olika kategorier. Som om inte det vore nog kan medlemmar dela upp betalningen på ett smidigt sätt. Något som kommer väl till pass om grillen behöver uppgraderas eller om du suktar efter grymt ljud som räcker ända ut i trädgården.

Elgigantens kundklubb ger mer

elgigantens kundklubbElgigantens kundklubb sätter guldkant på sina medlemmars vardag. Varje vecka landar ett nytt brev i din inkorg i mejlen med rabatter. Du behöver inte hålla koll på ett fysiskt kort utan när du blir medlem räcker det att du använder ditt personnummer nästa gång du handlar. Smidigt nog får du även dina kvitton och garantier direkt till din mejl. I övrigt inkluderar Elgigantens kundklubb även:

  • Hela 50 dagars öppet köp.
  • Upp till 20% i rabatt på flera tjänster i varuhuset.
  • Speciella klubbpriser varje månad.
  • Exklusiva klubbveckor och klubbhelger.
  • Unika erbjudanden från Elgigantens samarbetspartners.

Dela upp betalningen via Elgigantens kundklubb

Elgiganten erbjuder mer än småelektronik. Här kan du till och med köpa ett nytt kök, inklusive alla vitvaror du behöver. När det gäller större inköp och investeringar som detta kan du behöva dela upp betalningen. Elgigantens kundklubb gör det enkelt för dig – tillsammans med Ecster. Här kan du nämligen ansöka om att få delbetala och beta av kostnaden som det passar dig, upp till 150 000 kronor.

Ecster När du kommer till kassan väljer du betalningsalternativet finansiering. Väljer du Ecster tillkommer en kreditprövning. Ett besked lämnas direkt och du får veta om du godkänns vilket gör att du kan slutföra köpet. Ecster är därmed kreditgivaren. Det finns vissa krav för att du ska bli godkänd för delbetalningen:

  • Du måste vara minst 18 år.
  • Delbetalning kräver en regelbunden inkomst.
  • Inkomsten måste vara minst 120 000 kronor per år.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Ecster + Elgiganten = sant

I samband med att du delbetalar hos Elgiganten får du ett kort via Ecster som kopplas till kontot. Samtidigt som du betalar av ditt köp kan du handla, göra uttag och få allt samlat på en enda faktura. Allt som krävs är att du aktiverar kortet genom ett telefonsamtal. Ecster fungerar på över 34 miljoner inköpsställen runt om i världen.

Ladda upp inför sommarens alla dagar och kvällar tillsammans med Elgigantens kundklubb och ta del av förmåner, rabatter och mycket mer.