Skaffa Shoppingkortet och få 150kr

Det finns många butikskedjor som skaffat ett eget kreditkort som ett led i att erbjuda kunder olika helhetslösningar. Inte sällan är dessa så kallade shoppingkort kopplade till en rad förmåner och erbjudanden. Det kan handla om alltifrån rabatter på specifika varor till intjänande av poäng och exklusiva erbjudanden. Det vanliga är att korten är av typen Mastercard som fungerar i hela världen. Därtill finns det ofta en extern kortutgivare så som exempelvis Entercard, Eurocard eller Ecster. Ett shoppingkort som blivit väldigt populärt bland köpsugna svenskar är Shoppingkortet från Gekås.

Ansök om Shoppingkortet

Bonus på alla dina köp med Shoppingkortet från Gekås

Shoppingkortet GekåsFör dig som aldrig hört talats om Gekås kan vi informera om att detta är ett av Sveriges mest populära besöksmål. Gekås är ett enormt varuhus och varumärke som återfinns i Ullared i Halland. Gekås startade som en liten butik i Ullared men har idag ett utbud och priser som intresserar människor i hela Europa. Varuhuset är öppet alla dagar året om om varje år sedan 1963 har butiken ökat sin omsättning.

För att ge sina besökare ännu mer köpglädje så erbjuder Gekås nu sitt egna kreditkort. Detta kort går under namnet Shoppingkortet och ska enligt Gekås själva hjälpa dig att shoppa smart. Med Shoppingkortet samlar du bland annat bonus på allt du handlar. Detta gäller inte bara på Gekås utan överallt! Oavsett om du handlar på kredit eller med sparade pengar så ger kortet dig en krona per poäng. Så fort du samlat ihop 10 000kr poäng så kommer du få en bonuscheck på 100kr som kan användas på Gekås. Ansöker du om detta kreditkort innan den 30 april så får du en bonuscheck på 150kr! Denna check kan du använda som betalmedel nästa gång du besöker shoppingparadiset i Ullared!

Shoppa nu och betala först senare

Med ett Shoppingkort från Gekås har du även möjlighet att skjuta upp betalningen på dina inköp. Du erbjuds inte mindre än 90 räntefria dagar vilket är betydligt fler dagar än vad de flesta andra kreditkort erbjuder. Du har dessutom möjlighet att delbetala alla dina inköp. Det vi gillar extra mycket med Gekås shoppingkort är att det har en sparfunktion. Du kan alltså sätta in egna pengar på kortet och använda det som ett sparkonto. Gekås erbjuder dig ränta upp till 50 000kr av dina sparade pengar. Vidare ingår det en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd i kortet. Denna försäkringar kickar in om du betalar minst 50% av din resa med Shoppingkortet.

Med Shoppingkortet från Gekås kan du även göra smidiga betalningar via Samsung Pay. Slutligen får du även ta del av förmånliga erbjudanden och kan delta i exklusiva tävlingar som Gekås Ullared håller. För mer information om kortet samt dess priser och ränta hänvisar vi dig till Gekås hemsida.