Samla poäng hos Granngården i sommar

GranngårdenBor du i hus eller villa så har du säkert fullt upp med att förbereda din trädgård för sommaren. När solen börjar lysa ser man oundvikligen allt ogräs som växt upp i både land och grusgångar. Därtill måste gräset börja klippas och kanter trimmas. Inte sällan blir det många inköp av trädgårdsredskap, fröer, krukor och maskiner nu på våren. Allt detta erbjuds hos Granngården som varit en del av vårt lands historia ända sedan 1889. Granngården är en knutpunkt för alla som sysslar med odling, natur och djur. Numera har Granngården butiker över hela landet samtidigt som man även erbjuder alla sina produkter online. Oavsett om du gör dina inköp hos Granngården via e-butiken eller direkt i fysiskt butik så kan du snabbt tjäna på att bli medlem i Granngårdens kundklubb.

Poäng och bonus i Granngårdens kundklubb

Granngårdens kundklubbGranngården har inte mindre än 109 butiker runtom i landet. Butikskedjan är vida känd och har ett enormt sortiment vad det gäller trädgårdsprodukter, verktyg, djurfoder och lantbruk. Du som handlar mycket hos Granngården kanske redan upptäckt fördelarna med att vara med i butikskedjans kundklubb. Om inte så kommer vi att berätta mer om denna här på Kundklubben.com. Granngårdens kundklubb blev en succé så fort den såg dagens ljus. Detta är kanske inte så förvånande då det finns många fördelar med att bli medlem i denna kundklubb. Bland annat erbjuds du som medlem bonus och poäng på alla dina köp hos Granngården. När du handlar hos Granngården så samlar du poäng och får hela 2% bonus på alla dina köp. Bonusen betalas sedan ut var tredje månad i form av värdecheckar som skickas hem till dig. Dock måste du ha samlat ihop minst 1500 poäng under perioden.

Du samlar poäng oavsett om du handlar online eller i Granngårdens fysiska butiker. Granngårdens kundklubb har inget kundkort utan alla poäng samt ditt medlemskap registreras via ditt personnummer. Det gäller dock att du har skaffat ett medlemskap vilket du enkelt kan göra via Granngårdens hemsida.

Så blir du medlem i Granngårdens kundklubb
  1. Gå till Granngårdens hemsida
  2. Registrera dig som medlem och skapa ditt konto
  3. Logga in på “Mina sidor” för att se poäng och erbjudanden

Medlemskapet är helt kostnadsfritt och du behöver inte gå runt med ett medlemskort i plånboken för att ta del av rabatter och samla poäng. Alla poäng, rabatter och erbjudanden kan utnyttjas genom att du visar din legitimation när du handlar.

Andra förmåner för medlemmar

Förmåner med ett medlemskapNu kan du liksom över en miljon andra svenskar ta del av förmånliga erbjudanden genom att bli medlem i Granngårdens kundklubb. Utöver att du får poäng och bonus på alla dina köp så kommer du även att vara först med det senaste. Detta då du som medlem automatiskt får Granngårdens nyhetsbrev med förhandsinformation om nya produkter. Medlemmar får även ta del av medlemsmagasinet Grannliv som finns i Granngårdens butiker. Utöver det så anordnar Granngården klubbdagar och aktiviteter för alla sina medlemmar.

Är du medlem i Granngårdens kundklubb kan du även ta del av exklusiva klubberbjudanden. Du finner dina medlemsrabatter på butikskedjans hemsida. Just nu erbjuds medlemmar bland annat specialpris på Happydays resepaket, specialpris på elavtal samt rabatt på Equi Tours. Du kan därtill införskaffa dig Agrolkortet för att få rabatterat pris på drivmedel hos bensinmackar så som Circle K och OKQ8.