Samla bonusnätter med Hotels.com Rewards

Hotels.comDet är väl få personer som inte är bekanta med Hotels.com som är en av världens främsta bokningstjänster för hotell. Hos Hotels.com finner du ett otroligt utbud av hotell och andra boenden världen över. Det spelar ingen roll om du tänkt bo spartanskt eller superlyxigt. Hittar du inte ett lämpligt boende genom Hotels.com så kommer du antagligen inte att hitta det någon annanstans heller. Företaget samarbetar med hundratusentals olika hotell och hotellkedjor på små och stora destinationer. Fördelen med tjänsten är att du även får allt samlat på ett och samma ställe. På så sätt blir bokningen en smidig process som både kan spara dig tid och pengar. För att få ut det mesta av användningen av Hotels.com bör du även skaffa ett medlemskap i Hotels.com Rewards. Detta är bokningstjänstens egna lojalitetsprogram där du som resenär kan samla bonusnätter och ta del av unika erbjudanden.

Samla nätter och bo gratis med Hotels.com Rewards

Bonusnätter hos Hotels.com RewardsÄven om du har ett konto hos Hotels.com och tidigare bokat boende genom tjänsten så är det inte säkert att du är medlem i Hotels.com Rewards. Detta krävs nämligen ytterligare ett medlemskap som du enkelt kan skaffa dig direkt på sajten. Det finns även möjlighet att bli medlem i Hotels.com Rewards i samband med att du skapar ett konto på Hotels.com. Fördelarna med ett medlemskap i lojalitetsprogrammet är många så det finns egentligen ingen anledning till varför man inte ska vara medlem. Den främsta förmånen som Hotels.com Rewards ger sina kunder är möjligheten att samla bonusnätter. Som medlem kommer du att få en bonusnatt när du samlat tio stycken nätter. Det spelar ingen roll på vilka hotell du samlar dina nätter. Du bör dock vara medveten om att det värde som din bonusnatt får kommer att motsvara snittpriset för de befintliga nätter du har samlat.

Utöver att du samlar nätter varje gång du bokar boende via Hotels.com så finns det fler fördelar med företagets kundklubb. Bland annat kommer du som medlem att bli erbjuden hemliga priser på boenden som tjänsten valt ut. På så sätt kan du spara massa pengar genom att hålla utkik och ta del av de nyhetsbrev som bolaget skickar ut. Därtill finns det ännu fler förmåner för dig som lyckas uppgradera ditt medlemskap till Silver eller Gold.

Extra förmåner för silver- och guldmedlemmar

Guldmedlemskap hotels.comOm du reser mycket så kommer Hotels.com Rewards med största sannolikhet att uppgradera ditt medlemskap. För att bli silvermedlem krävs det att du bokar minst tio nätter under ett och samma medlemsår. Notera att bokningarna även måste mynna ut i att du bor på hotellen. För att bli Goldmedlem måste du boka trettio nätter eller mer under ett och samma medlemsår. Dom riktigt fina förmånerna tillfaller såklart dig som uppnår den högsta nivån. Du kommer bland annat att kunna njuta av gratis frukost, sparkuponger och kostnadsfri flygtransfer. För att utnyttja dessa förmåner gäller det att välja ett boende på sajten som har en ikon i form av en presentask.

Goldmedlemmar hos Hotels.com Rewards får även tillgång till VIP Access boenden. Därtill erbjuds du VIP uppgradering vilket gör att du kan få ett bättre rum än du bokat helt utan kostnad. Du är även prioriterad när du tar kontakt med Hotels.com’s kundtjänst. På företagets hemsida kan du se en fullständig lista över de förmåner som du är berättigad till som goldmedlem. Du kan även se vad som ingår i ett silvermedlemskap samt vilja erbjudanden du får ta del av som vanlig medlem.