Samla bonus med Klubb Guldfynd

GuldfyndGuldfynd är ett namn som är bekant för de allra flesta svenskar. Detta är inte så konstigt då Guldfynd är marknadsledande i Sverige när det gäller försäljning av smycken och guldsmedsvaror. I Guldfynds butiker kan du idag köpa alltifrån guld- och silversmycken till klockor och doppresenter. Man har fysiska butiker utplacerade i 60 olika svenska orter och erbjuder även en gedigen e-handel. Koncernen bakom Guldfynd är Iduna AB med sina 1150 anställda.

Handlar du ofta på Guldfynd så kanske du redan känner till att butiken har en egen kundklubb. Denna kundklubb går under namnet Klubb Guldfynd och ger mervärde till alla trogna kunder. Bland annat genom bonus och unika förmånserbjudanden. Ett medlemskap i Klubb Guldfynd är helt kostnadsfritt. Medlemskapet är dessutom kortlöst vilket gör att du slipper dra med dig ett extra kort i plånboken när du är ute och shoppar.

Bonus på allt du handlar hos Guldfynd

Klubb GuldfyndDen främsta förmånen med Klubb Guldfynd är det generösa bonussystemet. Något du kan dra stor nytta av om du är en frekvent besökare hos Guldfynd. Som medlem i butikens egna kundklubb samlar du bonus på samtliga köp. Detta oavsett om du handlar i en av Guldfynds fysiska butiker eller i deras webbshop. Bonusperioden i Klubb Guldfynd sträcker sig från den 1 januari till den 31 december. Därefter rensas bonussaldo och en ny bonusperiod påbörjas. Hur stor bonus du får på varje inköp beror på hur mycket du handlar för. Inköp på 500-2999 kr ger dig 2% i bonus medan inköp på 3000 kr och uppåt ger dig hela 3% i bonus. Bonusen kan du sedan använda vid framtida köp och på så sätt spara en slant när du köper smycken.

Utöver den bonus du kan samla i Klubb Guldfynd så kan du även se fram emot att få ta del av klubberbjudanden. Dessa erbjudanden gäller allt som oftast i både butiker och webbshop. Guldfynd skickar även då och då hem förmånserbjudanden som du kan ta del av hos butikskedjan.

Kortlöst medlemskap

Om du tror att du skulle kunna dra nytta av ett medlemskap i Klubb Guldfynd så kan du enkelt bli medlem nu direkt. Detta är en smidig process som sker via Guldfynds webbshop eller i någon av Guldfynds butiker. Eftersom medlemskapet är kortlöst slipper du ett fysiskt klubbkort. De köp du gör kommer istället att registreras via ditt medlemsnummer eller med din legitimation. Medlemskapet är helt kostnadsfritt så du betalar ingen årsavgift eller andra kostnader för de förmåner du får ta del av. Inte heller förbinder du dig till några köp. Alla klubberbjudanden är helt frivilliga och du hakar såklart enbart på det som passar dig. Vill du veta mer om Klubb Guldfynd så finns det information att ta del av på butikens hemsida. Där kan du även läsa på om de regler som gäller för medlemskapet.