Säkra återbäring i Plantagen kundklubb

Växter gör underverk för vårt välmående. Oavsett om du har gröna fingrar och njuter av att påta i trädgården eller om du köper nya blommor i takt med att dina gamla vissnar är Plantagen butiken för dig. Om du är en flitig shoppare av allt grönt som är skönt är Plantagens kundklubb rätt val för dig. I dag är kedjan etablerad runt om i Sverige och det senaste året lanserades deras nätbutik. Numera kan du alltså handla hem dina nya växter i lugn och ro hemifrån. Inom fyra dagar levereras dina varor hem till dig och du kan alltid returnera kostnadsfritt i butikerna. Du har dessutom 30 dagars öppet köp och ett års garanti på trädgårdsväxter.

Plantagens kundklubb har flera förmåner

Bonus Plantagen Om du inte är medlem i Plantagens kundklubb kan du passa på att bli det online innan ditt nästa besök. Eller inför nästa shoppingsession på hemsidan. Du registrerar dig snabbt och lätt. Samtidigt skapas ett konto där du kan logga in för att se din profil liksom dina samlade köp, kvitton och inte minst din bonus. Har du eventuella frågor kan du vända dig till personal hos Plantagen eller också kan du höra av dig till kundklubben@plantagen.se. Nedan ser du alla förmåner med ett medlemskap i Plantagens kundklubb:

  • Exklusiva erbjudanden i butikerna – varje vecka.
  • Plantagens kundklubb firar din födelsedag – du får gratis rosor.
  • Medlemskapet är gratis och kräver inte något kort.
  • Bli inbjuden med förtur till stora reor i butikerna.
  • Du får poäng varje gång du handlar.
  • Få 2% i återbäring i form av värdecheckar.
  • Full översikt genom “Mina sidor” på Plantagens hemsida.

Inspiration och råd om växter hos Plantagen

Det finns massvis med fantastiska växter – gröna, blommande, buskar, träd och så vidare. Hos Plantagen kan du ta del av mängder med artiklar där du får råd och tips kring hur du ska ta hand om dina växter. Såväl inomhus som utomhus. Här är alla inkluderade. Du kan lära dig mer om hur du piffar till balkongen efter säsong liksom hur du odlar frukt och bär på bästa sätt. Vare sig fantasin tryter när du ska plantera eller du funderar över varför bladen slokar finns Plantagen.