Rabattkoder

Det finns flera fördelar med att handla online i dag – vad det än är du är ute efter. Nästan alla butiker erbjuder ständiga rabatter och kampanjer medan många även har en outlet där du inte sällan kan fynda det mesta. Något som verkligen är värt att hålla utkik efter är naturligtvis rabattkoder. Som medlem i en kundklubb hos en nätbaserad butik kan du dessutom räkna med att du får rabattkoder direkt i din inkorg per mejl och ibland via vanlig post. Det är ett utmärkt sätt att spara lite extra samtidigt som du kan shoppa det du behöver vare sig det är kläder, heminredning, resor eller något annat. 

Få rabattkoder via kundklubbar

rabattkoder onlineDet finns mängder med rabattkoder som du kan lägga beslag på. Med den här förmånen kan du även spara en hel del pengar. Självklart ska du passa på att läsa det finstilta i samband med att du väljer att nyttja en kod. Ofta behöver du handla för ett visst belopp och du bör alltid kontrollera om den fortfarande är giltig. Rabattkoder gäller dessutom för ett belopp eller en procent, alternativt får du en mängdrabatt. Se våra exempel nedan: 

  • Du får 100 kronor i rabatt om du handlar för minst 5000 kronor. 
  • Köp 3 betala för 2. 
  • Du får 20% i rabatt om du handlar för minst 1000 kronor. 

Vilken sorts rabatt du får brukar framgå tydligt i samband med att du får ta del av en kod. Om du inte är medlem i en kundklubb hos en viss nätbutik kan det med andra ord löna sig ganska snabbt om du väljer att bli det. Just eftersom du får hem rabattkoder med jämna mellanrum. 
Spara pengar med rabattkoder 

Som du förstår är rabattkoder ett perfekt sätt att handla det du behöver samtidigt som du sparar en slant. Ett tips är att skriva upp hur mycket du tjänar på att shoppa med rabattkoder. Gör det under ett halvår eller ett helt år. Det blir snabbt en hel del pengar. Kanske till och med ett par tusen kronor beroende på hur mycket du handlar. 

Ett annat tips är att du kan söka efter rabattkoder online. Om du till exempel har hittat ett klädesplagg, en möbel, hudvårdsprodukter eller något annat kan du söka på den aktuella butiken eller produkten tillsammans med rabattkod. På det här sättet får du snabbt och lätt veta om det finns något specialerbjudande som du kan använda. Vips gör du en ännu bättre affär! 

Så använder du en rabattkod online 

Det är allt annat än svårt att använda en rabattkod online. Skulle du inte utnyttja en när du får en vore det nästintill dumt. Antingen för att du får något extra, exempelvis när det är en mängdrabatt, eller för att du helt enkelt får det du vill ha till ett bättre och lägre pris. 

I samband med att du får en rabattkod brukar det ske via mejl, SMS eller post. Oavsett lägger du produkterna du vill handla i din varukorg hos den aktuella nätbutiken. I samband med att du klickar på “gå till kassan” brukar det finnas ett litet  blankt fält. Det är här du anger din tilldelade rabattkod. Därefter ser du hur priset går ner automatisk och du kan checka ut och betala. Alternativt handla mot faktura om du vill det. Om den möjligheten finns tillgänglig. 

  • rabatt kod Läs igenom vilka villkor som gäller för rabattkoden. 
  • Gå till den aktuella butiken och välj dina produkter. 
  • Klicka dig vidare till kassan.
  • Ange din rabattkod och kontrollera slutpriset. 
  • Gå till betalningen och slutför din beställning. 

Rabattkoder via kundklubbar 

Vi har varit inne på det här med kundklubbar och rabattkoder tidigare men det tål att upprepas. Det är visserligen många som blir irriterade över att inkorgen svämmar över med mejl från diverse nätbutiker och vill helst undvika det. Faktum är att du alltid kan välja bort nyhetsbreven. Då går du så klart också miste om dina rabattkoder framöver.

Ska vi ge dig ett tips är det att du ska rannsaka dig själv och dina shoppingvanor. Brukar du alltid handla dina hudvårdsprodukter hos en viss butik? Medan du köper kläder från främst tre olika affärer online? Då kan du välja att enbart bli medlem i deras kundklubbar. Därmed begränsar du antalet nyhetsbrev. Det finns inget som säger att du måste bli medlem hos alla butiker du handlar hos. Ett annat råd är att välja nätbutiker som har ett brett utbud som passar hela familjen. Ellos har till exempel allt från snygg inredning och möbler till leksaker, dam- och herrkläder, elektronik och mycket mer. Här har du dessutom chansen att få ta del av rabattkoder på löpande band som är väldigt förmånliga. 

Ett alternativ är att du blir medlem i kundklubbar hos fysiska butiker. Då ska du välja sådana som kompletterar sin verksamhet med en webbshop. Då har du möjlighet att handla i riktiga affärer och använda rabatter. Med andra ord kvittar det om du är på en shoppingrunda eller om du sitter hemma och handlar i lugn och ro. 
Håll utkik efter våra exklusiva erbjudanden 

exklusiv rabattkodHär på Kundklubben.com är vårt mål att du ska kunna jämföra olika kreditkort och bonuskort för att hitta det alternativ som passar just dig och dina behov allra bäst. Gärna ett kort som ger dig förmåner i samband med att du använder det varje gång du handlar. Vi försöker också ta fram exklusiva rabattkoder med jämna mellanrum och ge dig shoppingtips som du förhoppningsvis får nytta av när du är ute efter något särskilt. 

Summa summarum är att det aldrig är en dålig idé att utnyttja en rabattkod. Sedan ska det inte leda till att du överkonsumerar och handlar saker du inte råd med eller inte behöver. Däremot är det ett ypperligt sätt att spara in lite grann. Särskilt om du har en familj där det allt som oftast behövs allt från kläder till skor, utrustning för utflykter och liknande i takt med att barnen växer. 

Håll koll på nätets bästa kundklubbar hos oss! Hör gärna av dig om du har frågor om våra rabattkoder eller kreditkort. Du hittar även aktuella nyheter, tips och råd om ekonomi och mycket annat via vår sajt – helt kostnadsfritt.