Prova BRA Mastercard gratis i ett år 

I dag rankas Mastercard som ett av världens största kortnätverk. Vilket är föga överraskande med tanke på att du kan betala med Mastercard i princip överallt. BRA står för Braathens Regional Airlines och erbjuder inrikes flygresor i hela Sverige. Om du reser ofta inom landets gränser har du all anledning att prova deras nya BRA Mastercard. Du använder kreditkortet precis som vanligt när du handlar i butiker och online för att få hem en räkning som du sedan betalar. I och med att ditt eget konto inte belastas när du använder BRA Mastercard är det dessutom ett utmärkt skydd mot eventuella bedrägerier.

Håll koll på dina utgifter

Med BRA Mastecard får du en faktura en gång per månad och du har upp till 45 dagar på dig att betala. Detta betyder kort och gott att du har upp till 45 dagars räntefri kredit med kortet. Du har dock möjlighet att dela upp betalningen om du vill portionera upp räkningen. Ha i åtanke att den effektiva räntan är 20,80%. Via Mina Sidor håller du uppsikt över dina transaktioner och du har också möjlighet att föra över pengar från ditt BRA Mastercard till ett annat konto, du kan ansöka om att få en högre kreditgräns och mycket mer.

Få en flygresa med BRA Mastercard

BRA MastercardDet finns flera förmåner som väntar som ägare till ett BRA Mastercard. Du samlar nämligen bonuspoäng varje gång du väljer att betala med ditt kreditkort. Poängen kan du i sin tur använda för att köpa biljetter på inrikesflyg med BRA eller för att få rabatt hos flygbolagets partners. Se vilka fler fördelar BRA Mastercard ger dig nedan:

  • Du får en gratis flygresa till eller från Bromma (du betalar bara skatter och avgifter).
  • För varje 100 kronor du betalar med kortet får du 10 BRA Vänner-bonuspoäng.
  • Du blir per automatik med i kundklubben BRA Vänner.
  • Som kortinnehavare får du ta del av kampanjbonusar hos BRAs partners.
  • Ditt första år med BRA Mastercard är helt gratis – därefter kostar det 150 kronor per år. 
  • Du betalar ingenting för att göra kontantuttag när du är utomlands.
  • Det ingår flera olika försäkringar.

Kundklubben BRA Vänner ger förmåner

Som tidigare nämnt blir du en del av kundklubben BRA Vänner när du ansöker om ett BRA Mastercard. Det innebär flera trevliga förmåner – förutom när du flyger med bolaget. Med dina poäng kan du betala för både hotellnätter och flygbiljetter med BRA. Dessutom kan du ta del av andra fina erbjudanden och tjänster. Medlemskapet i kundklubben BRA Vänner är givetvis helt kostnadsfritt.