MoreGolf Mastercard – nytt kreditkort för golfare 

Nu lanseras ett helt nytt kreditkort speciellt anpassat för alla Sveriges golfare – MoreGolf Mastercard. Det här är inte bara ett betalkort utan också ett bonuskort som knyter innehavaren till Svenska Golfförbundet. Genom MoreGolf Mastercard samlar användaren poäng i samband med att denne använder kortet för att handla. Dessutom inkluderar kreditkortet rabatter på allt från nödvändig golfutrustning till greenfee liksom ett försäkringspaket som inkluderar medresenärer.

Ansök om MoreGolf

Samarbete med EnterCard Group AB

kundklubb golf Nya MoreGolf Mastercard är resultatet av ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB. Precis som många andra svenska kreditkort i dag kan du dra nytta av flera förmåner genom detta betalkort. Genom att använda MoreGolf Mastercard i vardagen samlar du nämligen bonuspoäng. Det kvittar om du lägger pengarna på något som är relaterat till golf eller inte. Poängen kan du i sin tur använda för att få ut bonuscheckar som du kan använda för att betala hos partners och hos golfklubbar som är anslutna till Svensk Golfförbundet. Med det här kreditkortet kan det ses som att du är med i en kundklubb för golfintresserade.

Du får en bonuscheck varje gång du får 10 000 poäng som ger dig 100 kronor. Via ditt kontoutdrag håller du koll på dina intjänade bonuspoäng. Bland MoreGolf Mastercards partners finns till exempel:

  • Best Western Hotels & Resorts
  • Dormy 
  • Skistar
  • Golf Service
  • Europcar

Delbetala årsavgiften med MoreGolf Mastercard

Moregolf MastercardSom trogen golfare behöver du betala en årsavgift till din klubb och nu får du möjligheter att göra det via delbetalning – räntefritt. Välj mellan sex eller tolv månader. Det tillkommer enbart den liten avgift för delbetalningen om 29 kronor per månad. Via MoreGolf Mastercards hemsida kan du se exakt hur det går till om du vill dra nytta av den räntefria delbetalningen av din årsavgift nästa gång.

Du kan också delbetala kortköp räntefritt. Antingen på ett halvår, ett år eller två år. Återigen tillkommer avgiften på 29 kronor per månad. Mer information finns på deras hemsida om du behöver ta del av erbjudandet.

Precis som andra kreditkort får du en månadsfaktura med upp till 55 dagars räntefri kredit. Vid behov har du möjlighet att ansökas om en betalningsfri månad två gånger per år. Dock inte efter varandra.

Fler förmåner med golfarens kreditkort

Förutom alla förmåner och fördelar som nämns ovan finns det ytterligare finesser med MoreGolf Mastercard. Du kan nämligen justera din handicap, anmäla dig till tävlingar, boka starttider, använda det som betal- och kreditkort samt medlemskort i kundklubben, få ett avbeställningsskydd om du betalar mer än 50 procent av en resa på kortet (gäller även en kompletterande reseförsäkring), erbjudanden och rabatter från partners och mycket mer.

MoreGolf Mastercard ger också tillbaka till golfen. Under 2018 bidrog kortet med hela 13 500 000 kronor till den svenska golfsporten genom att användare handlar aktivt med sitt kreditkort och använder sina intjänade bonuscheckar flitigt.