Köp Camping Key Europe inför sommaren 2019 

Nu börjar sommarkänslorna äntligen infinna sig och vi planerar semesterdagarna för fullt. Det ljuvliga vädret med varma solstrålar och ljumma vindar är ett faktum. Något som vi är säkra på att majoriteten suktar efter. Om du har planer på att packa husvagnen eller husbilen inför årets stora äventyr med familjen är det hög tid att införskaffa Camping Key Europe just nu. Från och med i år, 2019 krävs nämligen ett så kallat Camping-ID eller ett Camping Key Europe för att du ska kunna checka in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping.

Camping Key Europe är ett europeiskt samarbete och i skrivande stund är mer än 700 000 kort utfärdade. Kortet ger inte bara möjlighet att campa utan det är laddat med rabatter och schyssta erbjudanden som gör det till en riktigt förmånlig kundklubb för hela familjen! Med medlemskapet förbereder ni er för resan och kan semestra inte bara billigare men mer bekvämt och tryggt.

Förmånlig semester med Camping Key Europe

Rabatt camping Från och med sommaren 2019 krävs det som sagt att du har ett Camping-ID eller kortet Camping Key Europe för att du ska kunna checka in hos en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping. Något som alltså inte har varit nödvändigt tidigare. Du kan skaffa ett Camping-ID helt kostnadsfritt direkt på campingplatsen eller också kan du ladda ner en app som heter My Camping Key till din mobil eller surfplatta. Om du är sugen på att köpa Camping Key Europe gör du det smidigast via hemsidan camping.se.

Skillnaden mellan ett enkelt Camping-ID och kortet Camping Key Europe är att det sistnämnda fungerar som en slags kundklubb för glada semesterfirare som väljer camping framför charter. Genom att köpa kundklubbskortet får du nämligen rabatt på mer än 2500 campingplatser. Inte bara i Sverige utan i hela Europa. Dessutom finns det mängder med rabatter och erbjudanden i övrigt. Som om inte det vore nog ingår en gratis ansvars- och olycksfallsförsäkring som täcker hela familjen.

Ta del av rabatter under hela semestern

Rabatterna som är laddade på kortet gäller såväl på lokal som nationell nivå. Genom appen My Camping Key håller du koll på samtliga erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga. Givetvis uppdateras den regelbundet med nya förmåner. Även om kortet kostar en liten slant tar ni igen det med råge när ni utnyttjar dessa rabatter. Njut av ännu fler upplevelser och unna er något extra i sommar.

Förhoppningsvis blir det en lugn och skön semester men ibland kan olyckan tyvärr vara framme. Medlemskapet inkluderar en kostnadsfri ansvars- och olycksfallsförsäkring. Det här är en försäkring som går in och täcker händelser som inträffar på exempelvis en campingplats, hotell eller i ett stugområde. Både i Sverige och i Europa. Det kan till exempel vara om någon av behöver besöka en läkare eller om du råkar backa in i din campinggrannes husvagn eller husbil.

Köp Camping Key Europe online

Semester planering Det finns alltså flera fördelar med att investera i Camping Key Europe inför sommaren. I mobilen kan du sköta in- och utcheckningar enkelt och smidigt. När ni besöker en campingplats som är med i SCR Svensk Camping registreras det varje gång. Nedan kan du läsa fler förmåner som kortet och dess kundklubb ger:

  • Checka in och ut bekvämt via mobilen.
  • Handla med rabatter och erbjudanden.
  • Få rabatt på boendet i sommar – i Sverige och Europa.
  • Semestra tryggt med en internationell försäkring.
  • En loggbok som samlar din historik på en karta.

Om du vill köpa Camping Key Europe kostar det 160 kronor – en nätt summa du lätt tjänar in med alla rabattkoder och erbjudanden som är tillgängliga genom kortet. Efter inköp gäller det i tolv månader.