Inred hemma med Hemtex kundklubb 

Heminredning har nog aldrig varit så hett som nu. Via sociala medier inspireras vi av varandra såväl som butikernas senaste trendiga kollektioner. Hemtex kundklubb är perfekt för dig som inte får nog av att piffa till det hemma. Du får inte bara tips och råd om hur du skapar balans och harmoni med textilier och dekoration utan du får också ta del av exklusiva erbjudanden. Studio Hemtex bjuder även in till klubbveckor, VIP-evenemang och förhandsvisningar för sina medlemmar. Som om inte det vore nog samlar du poäng varje gång du handlar. När du kommer upp i 2000 poäng landar en bonuscheck på 50 kronor på ditt konto som du kan använda när du shoppar hos Hemtex.

Hemtex kundklubbs förmåner

I dag är det få som inte känner till butikskedjan Hemtex. Företaget grundades redan 1973 och har en ledande position inom just hemtextilier på marknaden i Norden. Det räcker att du är 16 år gammal för att du ska kunna bli medlem i kundklubben. Utöver detta krävs ett svenskt personnummer och att du är folkbokförd i Sverige. Medlemskapet är naturligtvis gratis och kan avslutas när du vill. Som medlem i Hemtex kundklubb kan du se fram emot följande förmåner:

  • Studio Hemtex Bonus varje gång du handlar hos Hemtex. 
  • Du får ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter. 
  • Inspirerande nyhetsbrev med tips och idéer skickas ut. 
  • Du blir inbjuden till särskilda klubbveckor.
  • Ta del av förhandsvisningar av nya kollektioner.
  • Få förtur när det är dags för rea.
  • Håll koll på ditt medlemskap via dina sidor på hemsidan.

Sommarrea med rabatt hos Hemtex

Just nu pågår en rejäl sommarrea hos Hemtex där du kan fynda med upp till 70% rabatt. Dessutom finns det tidsbegränsade erbjudanden som du kan passa på att ta del av. Med salta dopp i havet och svalkande poolbesök är det inte ovanligt att handdukarna tar en del stryk. Om du märker att det är dags att rensa ut i linneskåpet kan du införskaffa nya handdukar. Hemtex ger nämligen 25% i rabatt på all frotté fram till den 1 september 2019. När du ändå är i farten kanske du till och med byter ut gamla täcken och kuddar och fräschar upp sovrummet med krispiga påslakan i percale till 30% i rabatt? Skapa din alldeles egen oas hemma till riktigt schyssta priser och hög kvalitet som medlem i Studio Hemtex.