H&M Club uppdaterar till nya villkor

H&M är en av världens största butikskedjor i dag med såväl fysiska affärer som en webshop. Deras nätbutik utvecklas ständigt som ett steg i ledet att utmana giganterna online. En av förmånerna med att shoppa loss hos H&M är deras populära kundklubb – H&M Club. Du kan dra nytta av ditt medlemskap i H&M Club oavsett om du handlar på nätet eller i deras fysiska butiker.

Nu uppdateras och uppgraderas H&M Club igen. Du som redan är medlem behöver med andra ord se över vilka nya villkor och bestämmelser som gäller för just dig. Om du har hunnit samla poäng tidigare kommer du att kunna använda dessa på ett nytt sätt. Dessutom introducerar H&M Club exklusiva medlemsnivåer. Allt detta sker från och med den 6 april 2019. Notera att detta också innebär att den tidigare fria frakten för medlemmar stramas åt något. H&M Clubs medlemmar får enbart fri frakt vid köp för minst 200 kronor till skillnad från tidigare då det inte fanns någon gräns. Givetvis är medlemmar på en högre nivå befriade från denna köpgräns.

Förmåner med H&M Club

hm clubH&M har haft det lite kämpigt med att hänga med i digitaliseringen när det gäller shopping. Tidigare behövde du till exempel alltid ha med dig ditt kundklubbskort för att få dina poäng i samband med ett köp. Nu är det äntligen möjligt att enbart ange ditt personnummer för att samla poängen i kundklubben. Varje gång du handlar gynnar det dig. Med tanke på det utbud som H&M erbjuder för såväl damer, herrar, barn och hemmet är det värt att gå med. Dessutom är medlemskapet i kundklubben helt kostnadsfritt.

Du behöver inte hålla koll på dina poäng eller din medlemsnivå själv. Det sköts per automatik. Självklart får du veta när du ökar i nivå och om du har några nya erbjudanden att ta del. Det kan vara exempelvis rabatter. Samtliga rabattkoder och kampanjer gäller i H&Ms nätbutik och deras fysiska affärer. Håll koll på sidan för H&M Club för att se alla nyheter som gäller för kundklubben från och med den 6 april 2019.

Tävlingar, event och samarbeten

Ytterligare fördelar med ett medlemskap i H&Ms kundklubb är att du blir inbjuden till särskilda evenemang. Det kan vara till exempel shoppingtillfällen med frukost och att du får förtur när det är rea. H&M Club anordnar ofta tävlingar och andra evenemang som du kan delta i. Du hittar alltid aktuell information via H&Ms hemsida för kundklubben. Glöm inte att du får ta del av detta om du väljer att ta emot nyhetsbreven som skickas ut regelbundet.

H&M samarbetar även med andra företag som du kan dra nytta av som medlem i lojalitetsklubben. Det kan vara rabatter på hotell, biobiljetter, prenumerationer på magasin och en hel del annat. H&M Club lönar sig oavsett om du bara handlar då och då eller om du är en flitig kund.