Få mer med IKEA FAMILY

IKEA FAMILY är kanske den kundklubb som flest svenskar är bekanta med. Inte bara för att IKEA är världens största möbelföretag och säljer för över 245 miljarder per år. Utan även på grund av de uppenbara förmånerna som medföljer ett medlemskap. Hur många har exempelvis inte dragit fram sitt IKEA FAMILY-kort när det är dags att stilla hungern i möbelvaruhusets restaurang. Anledningen till detta är att medlemskortet ger 20 kr rabatt på alla populära rätter i restaurangen. Även under IKEAs årliga julbord kan man komma undan rejält mycket billigare genom sitt medlemskap i IKEA FAMILY. För dig som gillar mat och dryck så finns det även gratis kaffe att njuta av på IKEA varje fredag. Men kortet har såklart betydligt fler fördelar än så. Det är ju trots allt för att inhandla möbler som man packar in familjen i bilen och åker till Kamprads livsverk.

Erbjudanden för dig med IKEA FAMILY

IKEA FAMILY erbjudandenSom IKEA FAMILY medlem kan du alltid förvänta dig bättre erbjudanden och förmånligare priser. För att enkelt hålla koll på alla aktuella erbjudanden rekommenderar vi dig att acceptera IKEA FAMILYs nyhetsbrev. I dessa nyhetsbrev som kommer direkt till din mail kan du läsa om de senaste medlemserbjudandena och få information om aktiviteter som sker på ditt närmsta varuhus just nu. För att se vilka erbjudanden som finns för dig just nu kan du enkelt logga in på IKEA.com. Där kommer du att finna utvalda varor med upp till 20-30% rabatt. Erbjudandena gäller så långt lagret räcker. Ibland kan du som medlem i IKEA FAMILY även få rabatt på hela kollektioner ur möbelvaruhusets sortiment.

Genom IKEAs kundklubb kan du även få exklusiva rabatter och erbjudanden hos andra företag. Detta då IKEA FAMILY samarbetar med flertalet externa aktörer så som Ikano Bank, GodEl och BookBeat. Du kan läsa mer om medlemsförmånerna hos de andra företagen direkt på IKEAs hemsida. Du som gillar heminredning kommer att kunna minst sagt kunna utnyttja ditt medlemskap i IKEA FAMILY till fullo. Kundklubben håller exempelvis aktiviteter med fokus på heminredning som du kan delta i helt kostnadsfritt. Därtill kan du ta del av inspiration, tips och förvaringslösningar. IKEA FAMILY kör även en egen webbserie som går under namnet Heminredning där du garanterat kommer att bli inspirerad!

Fördelar med IKEA FAMILY

  • Kostnadsfritt medlemskap
  • Rabatt i restaurangen
  • Gratis kaffe på fredagar
  • Exklusivt nyhetsbrev
  • Bättre erbjudanden

Ditt medlemskap bidrar till en bättre värld

Som en liten bonus så är du som medlem automatiskt med och bidrar till en bättre värld. Detta då IKEA FAMILY är med och stöttar  satsningen “På lika villkor” som drivs av Rädda Barnen. Detta innebär att du varje gång du drar ditt medlemskort bidrar till att IKEA skänker 25 öre till organisationen. Projektet “På lika villkor” går ut på att stärka engagemanget och inflytandet bland barn och ungdomar i Sverige. Rädda Barnen vill att alla barn oavsett bakgrund eller var man är uppvuxen ska ha samma möjligheter att delta i vårt samhälle.

Kreditkort för dig som handlar på IKEA

Kreditkort IKEAOm du är en frekvent besökare på IKEA så kan kreditkortet IKEA DELBETALA vara ett lämpligt kort att ha i plånboken. Med IKEA DELBETALA kan du enkelt och smidigt dela upp dina köp på ett sätt som passar dig. Du delbetalar helt i din egen takt och krediten fylls på igen i takt med att du återbetalar din skuld. Kreditkortet är även bra att ha för dig som tänkt göra större inköp men inte har råd eller lust att lägga ut alla pengar på en och samma gång. IKEA DELBETALA är ett kort från Ikano Bank och du kan ansöka om kortet på bankens hemsida. Det enda du behöver ha närvarande för att kunna fullfölja en ansökan är ditt BankID. Du får besked direkt på skärmen efter det att ansökan är genomförd.

Med detta kreditkort väljer du själv hur stort kreditutrymme du vill ha. Du kan välja mellan alltifrån 1000 kr upp till 60 000 kr. När du väl skaffat kortet så kan du delbetala utan ränta i upp till 24 månader. Alla transaktioner som görs med kortet sammanställs i en månatlig faktura som du får hem i din brevlåda. Om du föredrar en valfri återbetalningstid så är det enda kravet att du ska återbetala minst 4% av din totala skuld varje månad. Du får då räkna med en rörlig ränta som i skrivande stund ligger på 15,85% (2019-07-28).