EXTRA Club ger dig 25 öre rabatt per liter

För dig som lägger mycket pengar på drivmedel så kan det löna sig att bli medlem i de olika kundklubbarna som svenska bensinmackar erbjuder. De flesta mackar har en helt egen medlemsklubb där du månatligen kan ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter. Inte sällan har dessa kundklubbar också ett tillhörande kreditkort. Ansöker du om ett sådant kort blir förmånerna bättre och du kan få ut mer av ditt medlemskap. Fördelen med kreditkort som klassas som bensinkort är att dessa vanligtvis inte har någon årsavgift. Istället finns det bara fördelar med kortet för dig som spenderar stor tid ute på vägarna.

Rabatt på drivmedel hos Circle K

Rabatt på drivmedel med EXTRA ClubEn av de kundklubbar som ingår i segmentet bensinmackar är EXTRA Club. Detta är drivmedels distributören Circle Ks egna kundklubbkundklubb. Att vara medlem i denna klubb kan minst sagt löna sig då Circle K har runt 770 bensinmackar runtom i landet. Utöver drivmedel erbjuder denna bensinmack även Fairtrade kaffe, näringsriktig mat, biltvätt och biluthyrning. För att ansluta dig till EXTRA Club behöver du bara gå in på Circle Ks hemsida. Du har även möjlighet att ansluta dig direkt via betalterminalen på närmsta Circle K bensinmack. Du kopplar då ditt vanliga bankkort till ditt medlemskap vilket gör att du aldrig riskerar att missa några rabatter eller erbjudanden.

Med Circle Ks förmånsprogram får du bland annat rabatt på drivmedel. Just nu ger EXTRA Club dig 25 öre rabatt per liter under tre månader. När dessa tre månader passerat får du istället 15 öre rabatt per liter. Utöver detta innebär ett medlemskap även att Circle K bjuder dig på var 6:e kopp kaffe. Du får även var 6:e biltvätt på köpet vilket brukar vara en uppskattad gåva! Du behöver inte själv hålla räkningen. Istället skickar Circle K ut ett SMS till dig när det är dags att utnyttja dina förmåner.

Circle K Mastercard ger dig fler förmåner

Circle K MastercardCircle K erbjuder även ett eget kreditkort vid namn Circle K Mastercard. Om du ansöker om ett sådant kort har du möjlighet att ta del av ännu fler förmåner. Se bara till att når upp till de krav som ställs på den sökande för detta kort. Det handlar om att du ska vara över 18 år, inte ha några betalningsanmärkningar samt ha en fast inkomst. Stämmer detta in på dig så kan du med fördel ansöka om ett Circle K Mastercard redan idag. Blir du beviljad kortet så blir du automatiskt medlem i EXTRA Club. Du får då ta del av 25 öres rabatten i hela sex månader. Därtill får du bonus på alla köp som du gör med kortet. Circle K Mastercard är även kopplad till en kompletterande reseförsäkring samt en försäkring för feltankning.

Circle Ks Mastercard har ingen årsavgift. Vidare betalar du bara ränta på den kredit du nyttjar på kortet. Då erbjuds dessutom 60 dagars räntefri kredit. Du har även möjlighet att delbetala din skuld så länge du alltid betalar minst 3% av totalbeloppet. Du kan ansöka om en kredit på upp till 200 000kr och betalar för närvarande en ränta på 15% (2019-03-21).