Exklusiva förmåner med KICKS Club

KICKSDet är få svenskar som inte känner till den populära skönhetskedjan KICKS. Kedjan har butiker utplacerade i de flesta stora och medelstora städer i Sverige. I KICKS butiker kan konsumenter köpa alltifrån smink från välkända märken till hudvårdsprodukter och parfymer från världens ledande parfymföretag. Utöver alla fysiska butiker bedriver man även e-handel där du kan välja mellan över 25 000 produkter. Inte mindre än 300 olika varumärken finns representerade i KICKS e-handelsbutik. Med andra ord finns det produkter för alla smaker här. Med allt detta i åtanke är det kanske inte så överraskande att KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden.

Sköna förmåner och poäng på varje köp med KICKS Club

KICKS kundklubbOavsett om du handlar ofta eller mer sällan hos KICKS så kan det löna sig att gå med i skönhetskedjans egna medlemsklubb. Denna medlemsklubb går under titeln KICKS Club och att bli medlem i kundklubben är helt kostnadsfritt. Dessutom har man slopat kundkortet och du kan numera samla poäng genom att enbart visa upp din legitimation. Således slipper du att gå runt med en massa extra kort som bara tar plats i plånboken. För att bli medlem i KICKS Club behöver du antingen anmäla detta i kassan i samband med ett besök. Eller så registrerar du dig helt enkelt på KICKS hemsida. Som ny medlem får du 20% i rabatt på valfri vara hos KICKS (gäller alla märken med undantag för Byredo).

Inte nog med den härliga välkomstrabatten. Medlemmar i KICKS Club får även poäng på varje köp som görs i butiken och online. Poängen omvandlas till bonuscheckar som du får hem i samma utskick som klubbtidningen. Bonusen finns även registrerat på din legitimation så att du enkelt kan använda den i samband med att du köper något i KICKS butiker. Du tjänar 1 poäng för varje krona du spenderar både online och i butik. Slutligen berättigar dig medlemskapet till inspiration, skönhetsrådgivning, förtur på produkter samt upp till 30% rabatt via klubberbjudanden.

Poängen avgör din medlemsnivå

medlemsnivåer KICKS ClubI KICKS Club använder man sig av ett nivåsystem bestående av tre olika nivåer. Beroende på hur mycket du handlar hos KICKS kan du antingen nå Member, Silver eller Gold nivå. I samband med att du blir kund i kundklubben kommer du att befinna dig på nivån Member. Detta innebär bland annat att du får medlemsrabatter, poäng på alla köp samt erbjudanden via mail och SMS. När du sedan samlar fler poäng har du möjlighet att klättra upp till nivån Silver. På denna nivå får du förutom ovan nämnda förmåner även ta del av VIP.erbjudanden, exklusiva varuprover samt utskick av KICKS Magazine.

Du som handlar mycket hos KICKS och samlar på dig över 3000 poäng under ett år kommer nå nivån Guld. Detta är den högsta nivån i KICKS Club och innebär bland annat att du får exklusiva VIP-utskick. Dessutom får du fri frakt på alla beställningar du gör på kicks.se. För att se vilken nivå du har kan du logga in med användarnamn och lösenord på KICKS medlemssidor. Där kan du även se dina tidigare köp samt lägga till favoriter ut KICKS produktutbud.