Garantier och förmåner i Cervera Club 

CerveraCervera Club är kundklubben för dig som gillar att bjuda in till härliga middagar där fokus ligger på såväl smakerna som dukningen på bordet. Här får du chansen att ta del av inspiration oavsett om det rör innehållet i grytorna eller om du behöver tips inför nästa upplägg. Förutom köksredskap och serviser erbjuder Cervera klassiska designprylar som förgyller hemmet lite extra. Som medlem i Cervera Club får du dessutom ta del av riktigt fina förmåner och garantier som du inte vill vara utan. Vill du bli medlem kan du bli det i närmsta butik. Du kan också besöka Cervera online och skriva in ditt personnummer för att gå med i kundklubben.

Besök Cervera

Garanti på tallrikar och glas hos Cervera

Medlemmar i Cervera Club får såväl tallriksgaranti som glasgaranti. När det gäller tallrikar får du garanti i två år från ditt inköp. Skulle en tallrik gå sönder inom garantiperioden får du således en helt ny utan extra kostnad. Ta med din trasiga tallrik tillsammans med kvittot till din butik. Du kan även sköta det online genom att kontakta Cerveras kundservice där du skickar ditt ordernummer och en bild på tallriken i fråga.
Även glas har två års garanti när du är medlem i Cervera Club. Går ett glas med fot sönder inom garantiperioden får du ett nytt helt gratis. Om du vill veta mer om garantin för glas med fot och för tallrikar kan du besöka klubbsidan hos Cervera.

Cervera Club ger dig rabatt

Cervera ClubYtterligare en förmån som medlem i Cervera Club är att du kan räkna med rabatt på knivslipning. Det gäller även dina saxar. Cervera samarbetar med knivbrev.se vilket betyder att du kan lämna in knivar och saxar i din närmaste butik. Sedan hämtar du ut dina knivar par dagar senare med slipad egg. Allt till ett rabatterat och förmånligt pris.

Hos Cervera kan du även köpa ett brett urval med produkter från Anders Petter och då ingår även en 30 dagars prova på-garanti. Du har alltså 30 dagar på dig att prova den produkt du köper för att känna efter hur den fungerar. Om du inte är nöjd tar du med dig varan tillsammans med kvittot och lämnar tillbaka den.

Klubbdagar och medlemspriser

Cervera Club värnar om sina medlemmar och det finns alltid särskilda rabatter som du kan ta del av. För att du ska hålla koll på aktuella erbjudanden i kundklubben kan du logga in på ditt konto ”Mitt Cervera” på hemsidan. Utvalda dagar får du som medlem lägre priser på större delar av sortimentet. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du idéer och tips liksom ytterligare erbjudanden.

Sist men inte minst kan medlemmar i Cervera Club se fram emot inbjudningar till olika spännande evenemang och kurser. Dessutom kan du ta hjälp av en personal shopper oavsett om du behöver hjälp att hitta rätt present till någon du tycker om eller om du exempelvis behöver utöka köksutrustningen.