Bli belönad med re:member reward 

Det finns flera förmåner med att ansöka om ett kreditkort och använda för vardagens alla inköp. I dag finns det dessutom så många olika kreditkort med varierande inriktning beroende på vad som lämpar sig bäst för dig. En del vill ha flygpoäng och andra vill ha bra erbjudanden i nätbutiker eller på bensin. För dig som gillar shopping är förmodligen ett kredikort från re:member det bästa alternativet. Då kan du välja mellan re:member flex, re:member Mastercard eller re:member VISA. Oavsett vilket av dessa tre kort du ansöker om kan du räkna med att bli en del av kundklubben re:member reward. Det är ett slags förmånsprogram som ger dig upp till imponerande 25% i så kallad reward-rabatt i mer än 300 olika butiker online. Med re:members kundklubb kan du med andra ord spara en hel del pengar.

Re:member reward – kundklubben för shoppingsugna

remember rewardOm du ser till att skaffa ett kreditkort via re:member kommer du snabbt och lätt i gång med fördelarna med kundklubben re:member reward. Nedan ser du vilka steg du behöver gå igenom och det är allt annat än svårt.

  • Logga in och välj en butik: Börja med att logga in på re:member reward på hemsidan med dina fyra sista siffror på ditt kredikort tillsammans med ditt födelsedatum och ditt postnummer. Därefter ser du vilka butiker som är anslutna. För enkelhetens skull kan du söka efter olika kategorier eller fritt på egen hand. Så fort du hittar en webbshop du vill handla hos klickar du dig vidare och shoppar det du vill. Notera att du måste tillåta cookies!
  • Handla och betala med ditt kreditkort: När du väl är på hemsidan för butiken handlar du som vanligt. Välj att du vill betala med ditt kreditkort från re:member. Din reward-rabatt dras från din kommande månadsfaktura. Självklart kostar det inte något extra i samband med att du gör på det här sättet. Det är enbart till din fördel. Tänk bara på att du måste gå vidare till butiken i fråga via re:member reward när du är inloggad. Annars får du inte din rabatt. Värt att veta är att du får din rabatt via re:members kundklubb även om det finns andra pågående kampanjer och erbjudanden.
  • Rabatt på din kommande faktura: Om du kikar på din faktura från re:member ser du hur din rabatt dras. Beroende på dina inköp undermånaden varierar också rabatten och givetvis också vilka butiker du har handlat hos. Det kan dröja ett par dagar innan en rabatt registreras, vilket är värt att ha i åtanke.

Få påminnelser om rabatter

En fiffig funktion du kan använda är ett särskilt tillägg i din webbläsare. Med detta tillägg från re:member reward blir du påmind om du kan ta del av en rabatt. Information om butiker som är anslutna till kundklubben och därmed ger dig en rabatt på upp till 25% kommer till dig för att du alltid ska kunna utnyttja dina berättigade förmåner. Här är ett par exempel på populära butiker som finns med i kundklubben: