40% rabatt med Apotekets Kundklubb

Att besöka ett apotek är något de allra flesta gör då och då. Syftet kan vara alltifrån att hämta ut recept till att köpa maskmedel till katten eller införskaffa solkräm till barnen. Under lång tid hade staten monopol på att bedriva apotek. Detta var dock något som avskaffades 2009 då en ny reform sjösattes i Sverige. Syftet med avregleringen av monopolet var att öka tillgängligheten för läkemedel samt att förbättra tjänsteutbudet. Idag finns det flera olika apotek att välja mellan för den som ska hämta ut medicin eller köpa läkemedel. Bland apoteken man kan välja mellan återfinns bland annat Apotek Hjärtat, Kronans Apotek och Apoteket. Det sistnämnda apoteket ägs av staten och är idag Sveriges största aktör inom området. Skillnaden mellan Apoteket förr och nu är att bolaget befinner sig på en konkurrensutsatt marknad. Med anledning av detta lägger man mycket fokus på att få nöjda och återkommande kunder. Detta gör man bland annat med hjälp av sin kundklubb som går under namnet Apotekets Kundklubb.

Förmåner för kundklubbsmedlemmar

Apotekets KundklubbOm de flesta av dina apoteksbesök sker på Apoteket så kan det vara en god idé att bli medlem i Apotekets Kundklubb. Som kundklubbsmedlem får du ta del av många intressanta förmåner. Dessa förmåner kommer väl till pass för både den som besöker Apoteket ofta och den vars besök sker mer sällan. Det viktiga är att de besök och de köp du gör premieras. Detta i form av bonus som du får när du samlar poäng på dina köp hos Apoteket. Du får poäng på alla köp som du gör med undantag för inköp av modersmjölkersättning och receptbelagda läkemedel. Det spelar ingen roll om du gör inköpen i din stad, i en annan stad eller på apoteket.se. Samtliga köp kommer att ge dig poäng. Du som föredrar att handla dina apoteksvaror online kan med fördel ladda ner Apotekets app där du enkelt kan sköta dina inköp. Varje krona du handlar för hos Apoteket ger dig en poäng. Därtill får du 250 poäng när du lämnar in läkemedel som du inte längre behöver.

När du samlat 1000 poäng så kommer du att få en bonuscheck på 20 kr. Bonuschecken kan användas för nya inköp hos Apoteket. Eftersom Apotekets Kundklubb inte är kopplat till något medlemskort så räcker det med att du uppger ditt personnummer i kassan för att använda din bonus. Bonusen finns då redan registrerat i Apotekets databas. Att bli medlem i Apotekets Kundklubb är helt kostnadsfritt och det enda kravet man har är att du ska ha fyllt 18 år.

Rabatter med Apotekets Kundklubb

Utöver all bonus som du kan få som medlem i Apotekets Kundklubb så finns det andra fördelar. Bland annat får du ta del av upp till 40% rabatt när du handlar utvalda varor i butik och online. För att se alla dina aktuella rabatter kan du enkelt och smidigt logga in på ditt konto hos Apoteket med BankID. På dina sidor kan du även se aktuella- och utgångna recept. Du får även en bra översikt över högkostnadsskydd och annat. Då och då kör Apoteket tidsbegränsade kampanjer där du kan få extra bonus genom att handla i e-butiken. Exempelvis pågår det just nu en kampanj där medlemmar får dubbel bonus på alla sina köp. Kampanjen gäller fram till den 4/8-2019 och du måste vara inloggad när du handlar för att ta del av erbjudandet.

Som kundklubbsmedlem får du då och då ta del av exklusiva erbjudanden. Dessa erbjudanden får du information om via bland annat email och sms. Du har alltid själv möjlighet att välja vilken information du vill ha från Apotekets Kundklubb. Skulle du exempelvis föredra att inte få några utskick så kan du enkelt styra detta via dina sidor när du är inloggad på Apotekets hemsida. Där kan du dessutom alltid hålla koll på hur många poäng du samlat ihop. Om du inte själv vet hur många poäng du har så behöver du inte oroa dig för att missa någon bonus. När du lämnar din legitimation hos Apoteket så säger personalen alltid till om du har en aktiv bonus som du kan använda dig av i samband med köpet.