20% rabatt på din matkasse hos Årstiderna

Nu är snart hösten här och det är dags att börja ta tag i saker igen. Semestern är över och kanske har den inneburit lite väl mycket av det goda levernet. Vad passar i sådana fall bättre än att kicka igång vardagen med en fräsch matkasse. Det har blivit alltmer vanligt att beställa hem sin mat och få den levererad direkt till dörren. Det är inte bara tidsbesparande utan även smidigt och i de flesta fall nyttigt. Större matvarukedjor så som Coop och ICA har länge erbjudit sina kunder hemleverans av mat. Men det finns även mer nischade företag på marknaden. Ett av dessa företag är Årstiderna som fokuserar på nyttig, fräsch och vegetarisk mat. All mat som Årstiderna levererar är dessutom 100% ekologisk och man har ett stort utbud av matkassar. Bland annat finns det specifika matkassar för dig som är vegan. Därtill erbjuder man både frukostkassar och fruktlådor. Allt som den mer hälsosamma personen kan önska sig alltså.

Besök Årstiderna

Få 20% rabatt hos Årstiderna

Få 20% rabatt på matkassar från ÅrstidernaJust nu erbjuder Årstiderna alla nya kunder 20% rabatt på den första matkassen. Detta oavsett vilken typ av kasse du väljer. Nedan ser du vilka matkassar som finns i Årstidernas sortiment just nu:

  • Vegetarisk matkasse
  • Vegetarisk snabbkasse
  • Glutenfri vegankasse
  • Flexiatrisk matkasse
  • Vegansk matkasse
  • Morgonkasse

Beroende på vilken matkasse du väljer räcker maten i kassen till mellan 1-4 personer. För att ta del av rabatten på 20% behöver du bara klicka dig vidare via någon av de länkar du finner här på Kundklubben.com. Då får du möjlighet att testa på hälsosamma matkassar till ett reducerat pris och slipper oroa dig över att dina egna matidéer tar slut!

Beställ frukt, grönt och annat gott

Utöver de populära matkassarna så finns det mycket annat gott att beställa hos Årstiderna. Går du in under fliken “Grukt, grönt & övrigt” på Årstidernas hemsida så hittar du en mängd olika tilläggsalternativ. Bland annat kan du beställa hem olika juicer, fruktblandningar och grönsaker. Antingen för att komplettera din matkasse eller helt enkelt bara som extra tillbehör. Utöver det gröna kan du hos Årstiderna även beställa hem en mejerikorg med bland annat mjölk, ägg, yoghurt och andra basvaror. Man erbjuder även nötter, sötsaker, bröd och bakverk. Allt såklart helt ekologiskt och från odlare som man har ett nära samarbete med. På Årstiderna lägger man stor vikt vid att återskapa en nära förbindelse mellan jordbruk och matlagning. Med anledning av detta är alla matkassar planerade efter säsong och vilka råvaror som är fina just för stunden.

Vi på Kundklubben.com har själva erfarenhet av Årstiderna och undertecknad var väldigt nöjd med matkassarna. Både dessa och frukostkassarna är av hög kvalitet och alltid med nyttigt innehåll. Recepten är framtagna av olika kockar med olika inriktning. Med Årstidernas matkassar får man garanterat prova på rätter man inte tidigare lagat. Dessutom får man utförliga beskrivningar för hur maträtterna ska lagas och information om något behöver förberedas dagen innan. Vårt intryck var att matkassarna var oerhört gröna och fräscha till skillnad från de matkassar vi tidigare provat på från andra företag.